Wat is dat eigenlijk?

Uw website is veelal de eerste indruk van uw bedrijf.

Websites worden tegenwoordig steeds vaker bekeken op apparaten als tablets en smartphones.Een website die niet goed wordt weergegeven op een tablet of smartphone wordt door de bezoeker dan ook als minder professioneel en vervelend ervaren en de bezoeker zal hierdoor snel afhaken. Dat is een gemiste kans, de bezoeker was niet voor niks op deze website, vandaar dat steeds vaker websites responsive gemaakt worden.

Responsive betekent in het kort dat een website zo wordt ontworpen dat hij ook op tablets en smartphones goed wordt weergegeven. Mensen raadplegen tegenwoordig bijna voor alles het internet en steeds vaker gebeurt dit op een smartphone of tablet en via de zoekmachine Google. Ook Google vindt het belangrijk dat een website responsive is en goed wordt weergegeven op een smartphone of tablet.

Google vindt het zelfs zo belangrijk dat een responsive website beloond wordt in de zoekresultaten van Google,  dit betekent dat een responsive website een hogere ranking ontvangt dan een website die niet responsive is.

Behalve voor de bezoekers van de website, is het dus ook voor je ranking in Google beter.

Uw huidige website kunnen wij veelal ombouwen naar een responsive website en als we daar toch mee bezig zijn zorgen we er direct voor dat uw nieuwe website direct ook technisch naar de wensen van Google wordt gebouwd. 

Wij leveren uw website volledig responsive en technisch geoptimaliseerd op. Veel kunt u daarna ook zelf, hier heeft u alvast een aantal tips. Wij hebben ons  gespecialiseerd in het maken van responsive websites. Kom in contact met ons, het zal u zeker bevallen.